Es operativa la biblioteca?

Els darrers mesos de Gener i Febrer, la gran majoria dels estudiants universitaris varen dur a terme els seus respectius exàmens, corresponents al primer quadrimistre. Cadascun va fer front a aquests seguint les pautes de treball més oportunes per obtindre els millors resultats.

Quan parlem de pautes de treball em referisc a hores de dedicació, tècniques d’estudi, preferències d’unes assignatures davant altres i com no, el lloc escollit per obtindre el màxim rendiment a eises hores de dedicació. Jo personalment, a l’igual que altres estudiants que vivim a la Pobla de Vallbona, vàrem escollir com a lloc la biblioteca municipal. El principal motiu que em va fer prendre aquesta decisió, va ser l’intenció de trobar eixe lloc amb eixes condicions favorables (bones instal·lacions, bon ambient, etc…) que finalment afavoriri-en el meu rendiment acadèmic, com comentava abans.

A la fi, els resultats varen ser positius!!, però crec que caldria fer front a una sèrie de mancances que pateis la biblioteca municipal, i amb les quals està d’acord la resta d’usuaris consultats.

En primer lloc, crec que en època d’examens es deuria modificar la franja horària oferida fins ara de dilluns a divendres (de 9:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:00), ja que es queda reduïda. A més a més, també caldria ampliar-la fins a dissabte i diumenge.

En segon lloc, també m’agradaria remarcar que cada cop, som més i amb més freqüencia el nombre d’usuaris que sovint utilitza la Biblioteca Municipal (sobretot en temporada d’exàmens). Degut a aquest augment (considerable) de la demanda, les instal·lacions (ordinadors, taules d’estudi, espai, etc…) de les quals està dotada la biblioteca municipal es queden xicotetes. Crec que a aquesta deficiència es podria fer front, per exemple, habilitant algunes de les aules polivalents que podem trobar tant a la Casa de la Cultura com al Centre Social, dotant-les de les instal·lacions (ordinadors, material, taules, etc…) necessàries.

Per finalitzar, tant l’ampliació de la franja horària com la de les instal·lacions està a l’abast de les possibilitats de l’Ajuntament. Res més de la meua part.

M. Domingo

Anuncios

0 Responses to “Es operativa la biblioteca?”  1. Dejar un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s
abril 2005
L M X J V S D
    May »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Anuncios

A %d blogueros les gusta esto: